Terug naar overzicht

Black Friday actie

Black Friday wordt Green Friday!


In de periode tussen 26/11 en 4/12 vindt onze Black Friday-actie plaats! Bij een aankoop van minimum €2.000 krijg je een gratis set Lithofin Green onderhoudsproducten cadeau! Deze milieuvriendelijke onderhoudsproducten zijn de nieuwste aanwinst in ons Lithofin-gamma en zijn perfect voor het onderhoud van uw vloer.

Deze actie is ook geldig voor klanten die al een offerte bij ons hebben lopen. Als je deze bevestigd gedurende deze periode, krijg je deze onderhoudsproducten er ook gratis bij!

Deze set onderhoudsproducten bestaat uit :

  • Lithofin Green Sanitairreiniger : perfect voor het verwijderen van kalkvlekken, zeepresten en kalkaanslag in jouw douche of badkamer.
  • Lithofin Green Multireiniger : dit product is geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken in het hele huis en weekt het vuil los voor een sprankelend resultaat.
  • Lithofin Green Onderhoudsproduct : dit product is geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken in het hele huis en zorgt voor een streeploos resultaat.
  • Lithofin Green Intensiefreiniger : Dit is een ideaal product voor een duurzame basisreiniging met de kracht van de natuur.

Daarnaast hebben al deze producten ook nog eens een aangename geur omdat deze voorzien zijn van een hypoallergeen parfum.

Hou er wel rekening mee dat deze actie enkel geldig is voor particulieren.

Grijp dus nu deze kans en geniet mee van het gemak dat de milieuvriendelijke onderhoudsproducten van Lithofin met zich meebrengen.